Moa De Bruin

Hej, det är jag som är Moa De Bruin.

Jag jobbar som författare, bloggare och kommunikatör.

Senaste inläggen

  • Okej så jag inleder den här kategorin med ett starkt anti-tips. Jag trillade över filmen The Words från 2011 (viaplay). Såg ej klar eftersom den var såååååå dålig!! Den handlar om en författare som ger ut en bok baserad på ett manus som han råkar hitta i en gammal portfölj, vilken han i sin tur… Läs hela inlägget »

  • Läslust Växjö

    Tjoho! 10 maj åker jag och Vera Svanson till Växjö med ett gäng andra fabulösa författare. Rabén&Sjögren och B. Wahlströms ordnar nämligen eventet Läslust. Det är ett inspirationsevent speciellt för den som arbetar med barn och läsning i låg- och mellanstadiet. Här kan man anmäla sig. Och det kostar inte en krona. Fint va? Hoppas… Läs hela inlägget »

  • Jag har ställt ett gäng frågor till Cecilia, min förläggare på Rabén&Sjögren. Cecilia var den som antog mitt manus Vera Svanson (kommer aldrig glömma det mailet, nej). Hej Cecilia! Alla kanske inte har koll, vad gör en förläggare? Svar: En förläggare har främst ansvar för att hitta nya upphovspersoner till förlaget, och för att utveckla… Läs hela inlägget »


Författarbesök

Böckerna om Vera Svanson

Kultur- tips

Här tipsar jag om böcker, filmer, serier, podcast och annat som jag gillar.