Moa De Bruin

Hej, det är jag som är Moa De Bruin.

Jag jobbar som författare, bloggare och kommunikatör.

Senaste inläggen

  • Pass opp gott folk! I höst är jag delaktig i Skövde kulturvecka med två olika aktiviteter. Eller tre, beroende på hur man räknar. 20 samt 26 oktober, kl 16:30-18:00 Skrivar-workshop för vuxna med ett tillfälle i Skultorp och ett tillfälle i Stöpen. Läs mer här. Det kostar ingenting men du måste anmäla dig. Anmälan görs […] Läs hela inlägget »

  • Läsning! Vilken grej!

    I veckan signerade jag hela Vera Svanson-serien åt ett födelsedagsbarn som BARA önskat sig böcker. Det gör mig så innerligt glad att det finns barn som älskar att läsa! Jag slukade böcker när jag var barn. Läste minst tre åt gången. Sen hade jag lätt för skolan också. I vuxen ålder har jag reflekterat och […] Läs hela inlägget »

  • Ganska ofta ser jag inlägg i skrivgrupper på Facebook där inläggsförfattaren frågar sig hur man kommer igång med sitt skrivande. ”Jag har en idé, hur gör jag nu?” De allra flesta människor ruvar på en bokidé eller har en spännande berättelse inom sig. När jag berättar för folk att jag skriver böcker får jag ofta […] Läs hela inlägget »


Författarbesök

Böckerna om Vera Svanson

Kultur- tips

Här tipsar jag om böcker, filmer, serier, podcast och annat som jag gillar.