Moa De Bruin

Hej, det är jag som är Moa De Bruin.

Jag jobbar som författare, bloggare och kommunikatör.

Senaste inläggen

  • Ganska ofta ser jag inlägg i skrivgrupper på Facebook där inläggsförfattaren frågar sig hur man kommer igång med sitt skrivande. ”Jag har en idé, hur gör jag nu?” De allra flesta människor ruvar på en bokidé eller har en spännande berättelse inom sig. När jag berättar för folk att jag skriver böcker får jag ofta… Läs hela inlägget »

  • Inspelning med BTJ

    I veckan har jag varit i Stockholm och deltagit på inspelning av förlagsdagarna. Förlagsdagarna är något som BTJ ordnar. BTJ står för bibliotekstjänst och nej, jag hade heller ingen koll på det innan jag själv började skriva böcker. BTJ underlättar för biblioteken vad gäller inköp och urval bland alla de böcker som släpps. När en… Läs hela inlägget »

  • Kulturstipendium

    I måndags fick jag ta emot Skövde kommun kulturstipendium. Det var nationaldagen och pompa och ståt på torget. Det roligaste med hela altet var motiveringen. Så fin! Jag blev väldigt glad över just den. Jag ska sätta diplomet på väl vald plats i hemmet och titta på det om jag har en dålig dag. ”Oemotståndliga… Läs hela inlägget »


Författarbesök

Böckerna om Vera Svanson

Kultur- tips

Här tipsar jag om böcker, filmer, serier, podcast och annat som jag gillar.