Moa De Bruin

Hej, det är jag som är Moa De Bruin.

Jag jobbar som författare, bloggare och kommunikatör.

Senaste inläggen

  • Inspelning med BTJ

    I veckan har jag varit i Stockholm och deltagit på inspelning av förlagsdagarna. Förlagsdagarna är något som BTJ ordnar. BTJ står för bibliotekstjänst och nej, jag hade heller ingen koll på det innan jag själv började skriva böcker. BTJ underlättar för biblioteken vad gäller inköp och urval bland alla de böcker som släpps. När en […] Läs hela inlägget »

  • Kulturstipendium

    I måndags fick jag ta emot Skövde kommun kulturstipendium. Det var nationaldagen och pompa och ståt på torget. Det roligaste med hela altet var motiveringen. Så fin! Jag blev väldigt glad över just den. Jag ska sätta diplomet på väl vald plats i hemmet och titta på det om jag har en dålig dag. ”Oemotståndliga […] Läs hela inlägget »

  • Idag är releasedagen för Vera 3. Tjoho! Vera Svansons dagbok för hjärtekrossare och bästistjuvar. Ni hör, det krossas både hjärtan och stjäls bästisar. Upplagt för dramatik! Här går den fint att klicka hem. Idag har den legat tvåa på Adlibris topplista. Jag har givetvis printscreenat detta som en liten gris. För att ha som bevis. […] Läs hela inlägget »


Författarbesök

Böckerna om Vera Svanson

Kultur- tips

Här tipsar jag om böcker, filmer, serier, podcast och annat som jag gillar.