Moa De Bruin

Hej, det är jag som är Moa De Bruin.

Jag jobbar som författare, bloggare och kommunikatör.

Senaste inläggen

  • Halli hallå. Det är mycket som händer just nu! Som vanligt under maj och juni. Dagarna bara rusar fram. Är en icke så unik mening många använder i dessa tider 🙃 Det var såklart lugnare under pandemiåren men när allt nu är tillbaka som vanligt (bless us) så innebär våren återigen fotbollsträningar typ varje dag, […] Läs hela inlägget »

  • Tobias Söderlund är författaren som skriver skräck för barn. Debuten kom 2019 med Prästgårdens Hemlighet (9-12 år). Alldeles nyligen släpptes tredje boken i serien om spökhunden Buster (6-9 år). Hej Tobias! Hur fick du idén till böckerna om Spökhunden Buster? Svar: Hej! Idén kom när jag blev började längta efter att få jobba med en […] Läs hela inlägget »

  • I veckan var jag på Läslust-event i Växjö. Teamde upp med mitt förlag och tre andra författare. Sen snackade vi böcker och läslust med lärare och bibliotekarier. Väldigt trevligt! Inför scenframträdandet var jag lite orolig att Cecilia, min förläggare, skulle fråga mig olika saker om handlingen i Vera Svanson. Jag minns ju såklart vad jag […] Läs hela inlägget »


Författarbesök

Böckerna om Vera Svanson

Kultur- tips

Här tipsar jag om böcker, filmer, serier, podcast och annat som jag gillar.