Moa De Bruin

Hej, det är jag som är Moa De Bruin.

Jag jobbar som författare, bloggare och kommunikatör.

Senaste inläggen

  • 2022 ska jag verkligen nyttja och njuta av att jag kan jobba var som helst ifrån. Det gjorde jag i veckan när jag var i Stockholm i två dagar. Bland annat träffade jag Clara Henry, som ju läser Vera Svanson som ljudbok. Vi har snackat över skype någon gång och även haft en instagram live… Läs hela inlägget »

  • I veckan gick Vera Svanson 3 till tryck – Vera Svansons dagbok för Hjärtekrossade och bästistjuvar. När ett manus går iväg till tryck har det jobbats en HEL DEL med texten to say the least. På slutet är jag rätt trött. Och det är nog dit jag måste komma, till känslan att jag helst inte… Läs hela inlägget »

  • Louise Winblad är illustratören gone poddare gone bloggare gone proffsinstagrammare gone … ja mycket helt enkelt! En kreativ person att beundra. 1. Hej Louise! Du har många strängar på din lyra! Poddar, bloggar, ritar, illustrera böcker och driver ett framgångsrikt instagramkonto. Hur får du inspiration till alla delar?Svar: Hehe… det får jag inte. Eller såhär.… Läs hela inlägget »


Författarbesök

Böckerna om Vera Svanson

Kultur- tips

Här tipsar jag om böcker, filmer, serier, podcast och annat som jag gillar.