Moa De Bruin

 • Vera Svanson läsbingo!

  Tjoho det är läslov! Här finns en Vera Svanson läsbingo att ladda ner. Det går förhållandevis snabbt att pricka samtliga rutor 😉 Mycket nöje! Läs hela inlägget »


 • Föreläsning och workshop

  Pass opp gott folk! I höst är jag delaktig i Skövde kulturvecka med två olika aktiviteter. Eller tre, beroende på hur man räknar. 20 samt 26 oktober, kl 16:30-18:00 Skrivar-workshop för vuxna med ett tillfälle i Skultorp och ett tillfälle i Stöpen. Läs mer här. Det kostar ingenting men du måste anmäla dig. Anmälan görs… Läs hela inlägget »


 • Inspelning med BTJ

  Inspelning med BTJ

  I veckan har jag varit i Stockholm och deltagit på inspelning av förlagsdagarna. Förlagsdagarna är något som BTJ ordnar. BTJ står för bibliotekstjänst och nej, jag hade heller ingen koll på det innan jag själv började skriva böcker. BTJ underlättar för biblioteken vad gäller inköp och urval bland alla de böcker som släpps. När en… Läs hela inlägget »


 • Kulturstipendium

  Kulturstipendium

  I måndags fick jag ta emot Skövde kommun kulturstipendium. Det var nationaldagen och pompa och ståt på torget. Det roligaste med hela altet var motiveringen. Så fin! Jag blev väldigt glad över just den. Jag ska sätta diplomet på väl vald plats i hemmet och titta på det om jag har en dålig dag. ”Oemotståndliga… Läs hela inlägget »


 • Vera 3 är frisläppt!

  Vera 3 är frisläppt!

  Idag är releasedagen för Vera 3. Tjoho! Vera Svansons dagbok för hjärtekrossare och bästistjuvar. Ni hör, det krossas både hjärtan och stjäls bästisar. Upplagt för dramatik! Här går den fint att klicka hem. Idag har den legat tvåa på Adlibris topplista. Jag har givetvis printscreenat detta som en liten gris. För att ha som bevis.… Läs hela inlägget »


 • Mycket som händer nu

  Halli hallå. Det är mycket som händer just nu! Som vanligt under maj och juni. Dagarna bara rusar fram. Är en icke så unik mening många använder i dessa tider 🙃 Det var såklart lugnare under pandemiåren men när allt nu är tillbaka som vanligt (bless us) så innebär våren återigen fotbollsträningar typ varje dag,… Läs hela inlägget »


 • Läslust i Växjö och besök i Skåne

  Läslust i Växjö och besök i Skåne

  I veckan var jag på Läslust-event i Växjö. Teamde upp med mitt förlag och tre andra författare. Sen snackade vi böcker och läslust med lärare och bibliotekarier. Väldigt trevligt! Inför scenframträdandet var jag lite orolig att Cecilia, min förläggare, skulle fråga mig olika saker om handlingen i Vera Svanson. Jag minns ju såklart vad jag… Läs hela inlägget »


 • Hur går det med bloggen då?

  Okej, jag ska verkligen undvika att det här blir en blogg där jag, varje gång jag uppdaterar, ursäktar mig med att jag inte skrivit på länge. Det är väl en skada jag har, tanken att en blogg som inte uppdateras varje dag är en dålig blogg. Men närå! Nu är jag ju här. Och det… Läs hela inlägget »


 • Visit i Stockholm och ljudboksinläsning

  Visit i Stockholm och ljudboksinläsning

  2022 ska jag verkligen nyttja och njuta av att jag kan jobba var som helst ifrån. Det gjorde jag i veckan när jag var i Stockholm i två dagar. Bland annat träffade jag Clara Henry, som ju läser Vera Svanson som ljudbok. Vi har snackat över skype någon gång och även haft en instagram live… Läs hela inlägget »


 • Vera Svanson 3 till tryck

  Vera Svanson 3 till tryck

  I veckan gick Vera Svanson 3 till tryck – Vera Svansons dagbok för Hjärtekrossade och bästistjuvar. När ett manus går iväg till tryck har det jobbats en HEL DEL med texten to say the least. På slutet är jag rätt trött. Och det är nog dit jag måste komma, till känslan att jag helst inte… Läs hela inlägget »