Moa De Bruin

Blogger´i blogger´a

Nääää meeeen tjenare! Det var inte igår jag skrev ett blogginlägg. Näpp. Det var typ ett år sedan närmare bestämt.

Innan denna långa paus bloggade jag varje dag, ofta flera gånger om dagen, i 13 års tid. Under 12 år och elva månader av den tiden hade jag inte en tanke på att sluta. Bloggen var en alldeles för stor del av mitt liv.

Men så började jag skriva böcker och bloggen kändes mer och mer som ett tvång. Där till kom det en pandemi (någon som minns?) och det tog emot att skriva vad jag gjorde om dagarna. Allt man gjorde kunde tolkas som felaktigt. Fick man ens berätta att man varit i mataffären? Dessa två kombinationer gjorde att jag kände mig klar med bloggen. Helt osentimentalt valde jag att avsluta den på nationaldagen 2021.

Sedan dess har jag inte saknat bloggandet en enda sekund, jag har haft fullt upp med annat skrivande. Sedan 2020 har jag (snart) släppt tre böcker och två noveller. Det är himla häftigt när jag tänker efter.

Där emot har jag saknat ett kryp in på nätet. Instagram är trist när det kommer till text. Så jag frågade min bekanta Mimmi om hon kunde hjälpa mig att bygga en liten web, och det kunde hon. Här befinner vi oss nu. Moadebruin ponkt se

Här kommer jag malla mig kring mina böcker. Jag kommer tipsa om böcker, film, poddar och annat. Jag kommer skrivtipsa, lyfta kreativa person som jag beundrar och så kommer jag blogga en del. Om min förra blogg var fylld av vardag och familjeliv så kommer den här bloggen mer fyllas av tankar kring skrivande och … Ja allmänna tankar. När andan faller på. Ingen press. Blir det en blogg för bara mig och endast mig är det helt okej. Jag har inga influencerambitioner.

Det var väl det för nu.

På återhörande.

2 svar till “Blogger´i blogger´a”

  1. Så kul att du vill skriva för oss (f.d.) bloggläsare igen! Jag har saknat dina funderingar om ett och annat.
    Stella i Italien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *