Moa De Bruin

Vera 3 är frisläppt!

Idag är releasedagen för Vera 3. Tjoho! Vera Svansons dagbok för hjärtekrossare och bästistjuvar. Ni hör, det krossas både hjärtan och stjäls bästisar. Upplagt för dramatik! Här går den fint att klicka hem.

Idag har den legat tvåa på Adlibris topplista. Jag har givetvis printscreenat detta som en liten gris. För att ha som bevis. I händelse av ris. Från någon som heter Louise. Och jobbar som servitris.

Fem punkter om Vera 3:

  • Jag har ett starkt minne av att själv bli hjärtekrossad på mellanstadiet. Jag låg på mitt rum och grät till Bryan Adams och trodde att jag skulle gå sönder. I en dag. Sen torkade jag tårarna och gaskade upp mig. Men just den dagen kändes som en evighet.
  • En granne och en lövblås har en, okej kanske inte bärande, men en stor del av handlingen. Helt ärligt oklart hur just lövblåsen kom in i berättelsen men nu blev det så.
  • Jag skrev boken medan larmförsäljarna hovrade runt extra ihärdigt på vår gata med sina påringningar (”nu har tre av era grannar köpt våra larm bla bla”) och vips så hamnade visst en larmförsäljare i Vera 3. Han kommer med en liten tvist … 
  • Mamma Mimmi vill bli mer romantisk! Hon tror nämligen att alla andra gifta par är så himla romantiska. Jag har helt klart grävt lite i min egen jämförelsesjuka där. 
  • Pappa Bosse kämpar på med sin tacobåt (han bygger den i bok nr 2). I verkligheten har min man byggt en tacobåt. En stor och gul som nu används till skyltning i matbutiker över hela världen. Jojjomen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *