Moa De Bruin

Nä men hej! Vad roligt att du kikar in här 🙂

Jag heter Moa de Bruin och bor i Skövde med min man, våra två barn och vår katt (som jag älskar men som dessvärre har ovanan att väcka mig innan klockan 06 varje morgon). Jag jobbar som kommunikatör och författare. En del minns mig kanske som bloggare? Jag bloggade flitigt under namnet Spiderchick i 13 år innan jag valde att fokusera på bokskrivandet.

Nu kan ni dock följa min sprillans nya blogg —-> här. Där bloggar jag lite om mitt liv och mycket om mitt skrivande.

Jag har släppt tre böcker om Vera Svanson (eller ja, den tredje kommer senvåren 2022) samt medverkat i antologin Vänskap. Hösten 2022 medverkar jag i ytterligare en antologi. Samtliga verk utgivna av Rabén&Sjögren.

2022 fick jag äran att ta emot Skövde kommun kulturstipendium för mitt arbete med barnkultur. Det gjorde mig mycket glad!

Jag har ett förflutet som poddare, tvoddare och humorist där jag bland annat gjort humor i P3. Eftersom jag tydligen är galen har jag också testat stand up. Det var hemskt! Kanske gör jag det igen. Kanske inte. Vi får se.

När folk frågar mig vad jag har för fritidsintressen svarar jag … Skriva. Det vill säga, samma sak som jag jobbar med. Jag är inte mer spännande än så. Får jag en stund över med min dator så är jag mikket nöjd. Är det någorlunda ljummet ute sitter jag gärna på balkongen och skriver.

Är det inte någorlunda ljummet ute brukar jag ligga i sängen och skriva. Men det behöver ni väl inte säga till någon ergonom?

Vill du boka mig för författarbesök, föreläsare, workshoppare eller något annat som har med böcker och skrivande att göra, ja då kan du göra det här.

Är det något annat du har på lille hjärtat kan du nå mig på mail: moa.debruin@gmail.com

Det går också fint att följa mig på grammet. Speciellt story har jag en fäbless för och där uppdaterar jag varje dag.

Vi hörs då!